+38(067) 765 22 62

Дніпровська набережна 14-б

+38(067) 250 95 45

Проспект Перемоги 22

menu

Дитячий манікюр

scroll down Перламутровый розовый маникюр

Дитячий манікюр – це   гігієнічна процедура для хлопчиків і дівчаток віком старше чотирьох років, технологія якого полягає в необрізному методі. Все більших обертів набирає популярність цієї процедури. Адже зрозуміло, що утримувати руки доглянутими – це завжди актуально і прийнятно. Тим більше, коли юна модниця успадковує прикладом свою чарівну маму і хоче в усьому їй наслідувати. Манікюр для дітей дозволяє привчити дітлахів з раннього віку доглядати за собою. Чи потрібна взагалі ця процедура? Відповідь зрозуміла  – звичайно ж, так. Манікюр дозволяє своєчасно видалити шкідливі задирки, які у діток з’являються часто і метод їх боротьби відомий всім. Дітлахи намагаються самостійно їх відгризти, що згодом може привести до негативного результату і розвинути безліч бактерій. Також діти мають шкідливу звичку гризти нігті, а своєчасний догляд дозволить вирішити цю проблему. А по-дорослому доглянуті руки або блискучий лак з малюнками дозволить набагато довше зберегти акуратними юні пальчики.

Варто обирати спеціальні цілющі або підліткові лаки, зволожуючі олії і крема. Найголовніше знати міру . Давайте нігтиками відпочивати від лаку, щоб не нашкодити природному росту, так як дитяча будова нігтя ніжніше і еластичніше.

Дитячий манікюр - дуже обережний процес, який може виконати тільки справжній професіонал. Кутикула у дітлахів тонка і їй можна легко нанести шкоду, для цього допомогу майстра обов'язкове

Догляд має позитивні сторони:

Цвет помады насыщенный розовый

100% відновлення

Цвет помады яркий

Зміцнення нігтьової пластини

До професійного догляду можна приступати в дошкільний період. Слід пам'ятати, що це оздоровча процедура, яка потрібна і дівчатам, і хлопцям. Частота візиту до фахівця індивідуальна для кожної дитини і залежить від стану нігтьової пластини.

Запишись
BEAUTY
STUDIO

Доверьте свою внешность профессионалам!

Трішки інформації

У салоні вам запропонують обробку спеціальним лосьйоном. Це масло запобігає зростанню шкідливих задирок і добре зволожує і заспокоює ніжну шкіру рук. А ось обрізати кутикули строго заборонено. Адже нігтики у діток не до кінця сформовані. Гарний манікюр для дітей – не тільки корисне проведення часу, а також важливий крок до сприйняття необхідності догляду за руками. Чекаємо ваше чадо у нас в салоні краси «Alae».

Більше